Bluffs - ID.4 al Volkswagen este primul său SUV electric pentru America de Nord

ID.4 al Volkswagen este primul său SUV electric pentru America de Nord

ionutdrg45 - September 27, 2020, 10:15 pm
Tags: transportation, volkswagen, id.4, ev, suv, iq.drive, news, gear
rbK4p5U.jpg (960×533)

La trei ani după ce am văzut prima noastră privire asupra conceptului de microbuz electric înapoi al VW, ciudatul ID Buzz, Volkswagen a dezvăluit miercuri următoarea evoluție a ID-ului cu dezvăluirea SUV-ului electric ID.4 din 2021.

Cu un preț inițial de 39.995 USD (43.695 USD dacă optați pentru AWD), nu veți vedea același nivel de opulență pe care l-ați vedea cu un E-Tron, iPace sau Model X, dar ID.4 este bine poziționat pentru concurați cu modele mai accesibile ca Kia Nero EV și Hyundai Kona EV.


Construit pe un cadru de oțel, ID.4 va fi disponibil inițial ca RWD de 201 cai putere, cu o autonomie estimată de aproximativ 250 de mile, cu o încărcare completă a pachetului său de baterii de 83 kWh. Mai târziu, în 2021, VW va începe să ofere o variantă AWD dual-motor de 302 cai putere mai puternică (deși nu există încă un cuvânt cu privire la gama estimată). Utilizarea încărcătorului de bord de 11 kW va conduce șoferii la aproximativ 33 de mile de autonomie într-o oră, în timp ce utilizarea unui încărcător de nivel 1 sau de nivel 2 va reumple complet bateria în aproximativ șapte ore și jumătate. Cu un încărcător rapid de nivel 3 DC la dispoziție, puteți descărca aproximativ 75 la sută din capacitatea bateriei în doar 40 de minute. Mai mult, VW a colaborat cu ElectrifyAmerica pentru a oferi trei ani de injecții gratuite de energie auto la oricare dintre rețelele naționale de stații de reîncărcare ale companiei.


ID.4 va fi disponibil în șase culori, cu jante din aliaj de aluminiu de 19 inch și șine de acoperiș negre standard. Adăugând pachetul Statement de 4.500 de dolari, veți obține un acoperiș panoramic din sticlă fixă, faruri cu proiector LED cu sistemul adaptiv de iluminare frontală (AFS) VW și oglinzi laterale pliabile. Dacă doriți să vă distrugeți pachetul Gradient de 1.500 de dolari, veți obține roți de 20 inci și un acoperiș negru cu șine și accente argintii (deși este disponibil numai împreună cu pachetul Declarație.

QA1fZD7.jpg (640×426)

Interiorul vehiculului oferă 99,9 metri cubi de spațiu de depozitare, precum și toate clopotele și fluiere fanteziste, producătorii de vehicule electrice EV sunt introduse în ofertele lor în aceste zile. Panoul de instrumente a fost înlocuit de un afișaj digital de 5,3 inci care este navigat prin intermediul comenzilor tactile de pe volan.


Sistemul de infotainment vine sub forma unui afișaj Discover Pro de 10 inci, care răspunde la atingere, gesturi (fluturând mâna) și comenzi vocale. Optează pentru pachetul Declarație și afișajul respectiv crește cu doi inci și adaugă compatibilitate SiriusXM. De asemenea, oferă acces fără cheie KESSY, încărcare mobilă wireless și Volkswagen Car-Net. Acest lucru permite până la patru dispozitive să se conecteze la rețeaua wifi din vehicul la viteze 4G, presupunând că sunteți primăvară pentru abonamentul pachetului de date.


ID.4 va purta, de asemenea, amestecul obișnuit de îmbunătățiri ADAS ca parte a sistemului său de marcă IQ.DRIVE. Veți primi avertismente de coliziune în față, monitoare autonome de frânare de urgență pentru punctul mort și control automat al vitezei de croazieră, cu menținerea benzii, printre altele.

Comments
No comments to display.