Bluffs - De ce este capabil autopilotul masinilor Tesla?

De ce este capabil autopilotul masinilor Tesla?

ionutdrg45 - October 23, 2020, 9:59 pm
Tags: tesla, elon musk, autopilot, self driving
ixmHg5T.jpg (2048×1280)

Full Self-Driving pentru masinile Tesla se afla in stadiul beta si incepe sa fie introdus pe tot mai multe vehicule ale companiei.

O ocazie buna, din moment ce posesorii masinilor devin efectiv testeri ai modului autopilot. Aceasta este dovada ca Tesla munceste de zor la modul autopilot, destinat atat strazilor oraselor, cat si autostrazilor.

Important este ca sistemul, intrat in beta, nu reprezinta momentan ideea completa de „autopilot”. Aici intervin soferii, care trebuie sa reactioneze in cazul in care softul nu se comporta corespunzator.

Chiar daca modul autopilot este discutat la scara mare, unde expertii considera ca, daca serviciul este de nivel 4 sau 5, atunci masina se poate deplasa de capul ei, Elon Musk doreste sa ridice stacheta.

Musk face tot posibilul pentru ca masinile Tesla sa beneficieze de un autopilot cat mai aproape de perfectiune, care sa conduca vehiculul cu succes in absolut orice conditie.

jvQkSOX.jpg (1156×630)

Bineinteles, este mult de munca. Pana in momentul in care Full Self-Driving va fi implementat complet, acesta va trebui sa primeasca aprobari in legislatii si sa colecteze date pentru adaptarea la regulile de circulatie si la obstacolele intampinate.

Masinile Tesla vor, pe buna dreptate, sa mearga singurele. Dar trebuie mai intai sa arate ca merita sa mearga singurele. Pana acum, rezultatele arata ca sistemul analizeaza cu atentie traficul, pietonii, semnele si regulile de circulatie. Mai mult decat atat, le respecta si se comporta corespunzator.

Pe Internet deja au inceput sa apara videoclipuri cu experientele de utilizare. Multi posesori de Tesla, transformati aproape instantaneu in testeri, s-au pus sa se joace cu modul autopilot.

Haideti sa vedem cateva impresii despre early acces-ul la Full Self-Driving si cum se comporta el in cateva situatii uzuale, dar importante.

Comments
No comments to display.