Bluffs - Google Chrome poate adăuga în curând anunțuri pentru cumpărături pe pagina Filă nouă

Google Chrome poate adăuga în curând anunțuri pentru cumpărături pe pagina Filă nouă

ionutdrg45 - October 26, 2020, 8:25 am
Tags: google chrome
7fnDd1I.jpg (750×500)

Sursa principală de venit Google, după cum știți cu toții, este prin reclame. Într-o mișcare care ar putea potențial crește veniturile companiei, Google testează posibilitatea de a adăuga anunțuri pentru cumpărături direct pe noua pagină a filei a browserului Chrome.

Văzută pentru prima dată de Techdows, funcția nu este încă funcțională și există în prezent în spatele unui steag Chrome în ultima versiune Canary. Odată activată, funcția va afișa anunțuri pentru cumpărături bazate pe activitatea dvs. Google pe Chrome pe Mac, Windows, Linux și sistemul de operare Chrome.


„Vedeți acest articol pe baza activității dvs. anterioare, folosind serviciile Google. Puteți să vă vedeți datele, să le ștergeți și să modificați setările la myactivity.google.com ”, se arată în descrierea caracteristicii.

Dacă sunteți interesat să vedeți singură această caracteristică, ar trebui să accesați chrome: // flags și să activați steagurile „Module NTP” și „Modulul de activități de cumpărături NTP”. În afară de anunțurile pentru cumpărături, Google lucrează și la un modul de sarcini pentru rețete și la un modul caleidoscop pentru noua pagină a filei. Cu toate acestea, nu sunt vii până acum.

Merită menționat faptul că funcția de anunțuri pentru cumpărături nu funcționează încă pentru date în timp real. Când activați semnalizarea, ar trebui să alegeți „Activat - Date false” pentru a vedea cardul. După ce le activați, nu uitați să reporniți browserul. Din fericire, există o opțiune pentru a dezactiva aceste cărți, cel puțin deocamdată. Când faceți clic pe butonul Personalizați acțiunea plutitoare și treceți la secțiunea Carduri din meniul lateral, veți vedea comutarea pentru a ascunde cărțile.

6TgEAdD.jpg (640×360)

Cu toate acestea, nu suntem siguri când Google intenționează să integreze anunțuri de cumpărături în noua pagină a filei. Deoarece acest lucru este încă în stadiul experimental, va trebui să așteptăm să vedem dacă Google activează efectiv această funcție în mod implicit pentru versiunile viitoare ale Chrome.

Comments
No comments to display.