Bluffs - Utilizarea Microsoft Teams crește cu 50% si ajunge la 115 milioane de utilizatori activi zilnic

Utilizarea Microsoft Teams crește cu 50% si ajunge la 115 milioane de utilizatori activi zilnic

ionutdrg45 - October 28, 2020, 9:36 am
Tags: microsoft teams, microsoft, zoom, slack, google, meet, linkedin
OuiQUrv.jpg (920×613)


Microsoft a cunoscut o creștere semnificativă în Microsoft Teams la începutul pandemiei și a continuat să accelereze în ultimele șase luni. În timpul unui apel de câștiguri cu investitorii de astăzi, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, s-a bucurat de faptul că Microsoft Teams are acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic. Aceasta reprezintă o creștere de peste 50% față de cele 75 de milioane raportate de Microsoft cu aproape șase luni în urmă.

Totuși, este dificil să comparăm numerele Microsoft cu rivalii săi. Atât Zoom, cât și Google raportează participanți activi zilnic, ceea ce înseamnă că un singur utilizator ar putea fi numărat de mai multe ori prin diferite întâlniri pe parcursul unei zile. Google a dezvăluit că are 100 de milioane de participanți activi zilnic la începutul acestui an și Zoom a spus că are 300 de milioane de participanți activi zilnic. Slack a cunoscut, de asemenea, o oarecare creștere la începutul acestui an.

Microsoft a îmbunătățit constant echipele pe tot parcursul pandemiei. Un nou Mod Împreună a fost conceput special pentru întâlnirile din epoca pandemiei, permițând participanților să stea practic unul lângă celălalt. NBA a folosit funcția Teams pentru meciurile de baschet în timpul verii.

De asemenea, Microsoft a deschis porțile echipelor către aplicații terțe, a pus serviciul la dispoziția consumatorilor și a promis funcții precum camere de desfășurare până la sfârșitul anului. Nadella a dezvăluit astăzi că LinkedIn are acum 722 de milioane de utilizatori. LinkedIn a crescut treptat și s-a adăugat veniturilor Microsoft de când compania a achiziționat rețeaua socială pentru 26 de miliarde de dolari în 2016.

Comments
No comments to display.