Bluffs - Utilizatorii Microsoft Internet Explorer pot fi surprinși când vor fi redirecționați la Edge luna viitoare

Utilizatorii Microsoft Internet Explorer pot fi surprinși când vor fi redirecționați la Edge luna viitoare

ionutdrg45 - October 28, 2020, 9:43 am
Tags: microsoft, internet explorer, edge, google, facebook, instagram
iTbvIyL.jpg (920×613)


Microsoft a îndepărtat încet utilizatorii de browserul său vechi Internet Explorer de foarte mult timp, mergând recent până la utilizarea unei actualizări Windows forțate pentru a instala noul browser Chromium Edge pe computerul dvs. Windows. Dar luna viitoare, Microsoft intenționează să vă forțeze computerul să lanseze automat și aproximativ 1.156 de site-uri web în Edge - dacă încercați să lansați un site „incompatibil” în IE.
Există o mulțime de site-uri cu nume mari pe lista de lansare automată în Edge, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, o serie de produse Google, Microsoft Teams și destul de multe bănci și alte mărci mari.

Conform unei întrebări frecvente despre Microsoft, modificarea se va lansa în versiunea 87 a Microsoft Edge, care este setată să sosească în săptămâna 19 noiembrie și că Edge va încerca automat să migreze datele de navigare din IE, cu excepția cazului în care debifați o casetă (consultați imaginea de mai jos).

F05ONlj.jpg (920×890)

Având în vedere că versiunile mai vechi ale Internet Explorer au fost pustiirea dezvoltatorilor web de foarte mult timp și având în vedere că chiar și estimările generoase sugerează că Internet Explorer nu contează mai mult de 5% din traficul web actual, aceasta nu este o mișcare deosebit de frustrantă. Personal, nu am mai atins IE de ani de zile și sunt bucuros să aud că ar putea deveni mai puțin riscant pentru securitate.

Dar înțeleg, de asemenea, că unii oameni folosesc în continuare browserul, iar acei oameni ar putea fi confuzi atunci când computerul lor lansează brusc Edge în schimb. Această postare este pentru ei.

Comments
No comments to display.