Bluffs - Twitter achiziționează Squad

Twitter achiziționează Squad

ionutdrg45 - December 12, 2020, 10:55 pm
Tags: twitter, squad, mobile, acquisition, social media, social networking, internet, gear

 

F4OyS4G.jpg (640×400)

Vineri, Twitter a anunțat achiziționarea Squad , o aplicație care vă permite să partajați ecranul și chatul video cu prietenii în același timp. Potrivit TechCrunch , întreaga echipă, inclusiv cofondatorii Esther Crawford și Ethan Sutin, se vor alătura companiei ca parte a tranzacției. Într-un post mediu , Crawford a spus că Twitter intenționează să valorifice expertiza echipei sale în audio și video. Grupul „așteaptă cu nerăbdare să construiască noi formate care să permită conversații distractive, semnificative și antrenante”, a spus ea. Twitter nu a dezvăluit condițiile achiziției și nu a spus dacă acordul include tehnologia Squad.

„Sper că ieșirea noastră va înclina ceva mai mult către convingerea investitorilor de a pune bani în echipe diverse, deoarece fiecare succes este un alt punct de dovadă că noi, fondatorii istorici sub-valorificați și subestimați, suntem un bun pariu”, a adăugat Crawford. „Investiți în femei și oameni de culoare pentru că vă vom face bani.”

Echipa a avut un moment de izbucnire la începutul pandemiei, când utilizarea a crescut cu 1.100 la sută. Așadar, este surprinzător să aflăm planurile Twitter de a închide experiența. Începând cu 12 decembrie (mâine), nu veți mai putea accesa software-ul. TechCrunch sugerează că decizia Twitter de a închide Squad ar putea avea ceva de-a face cu cât din ea a fost construită folosind instrumentele de dezvoltare Snap. Dependența aplicației de aceste instrumente ar fi putut face imposibilă portarea echipei pe backend-ul Twitter.  

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie un lucru atât de rău încât echipa să nu mai existe. Twitter nu are cel mai bun istoric de gestionare a aplicațiilor care nu se încadrează în competența sa de bază. Compania a renunțat la Vine în 2017 , doar pentru ca TikTok să-și ia locul și să devină una dintre cele mai populare aplicații de social media de acolo. 

Comments
No comments to display.