Bluffs - „Among Us” ajunge si pe Xbox în 2021

„Among Us” ajunge si pe Xbox în 2021

ionutdrg45 - December 18, 2020, 11:40 am
Tags: among us, xbox, xbox pass pass, microsoft, nintendo switch, the airship, new map, xbox game pass pc, xbox series x / s
6j2KxEL.jpg (640×400)

În 2021 vor aparea Xbox One și Xbox Series X / S care vor beneficia de serviciul Microsoft Xbox Pass Pass. Aceste noutați sosesc în același timp cu alaturarea lui Among Us pe Xbox Game Pass pentru PC, asta la doar câteva zile după apariția acestuia pe Nintendo Switch.

Microsoft a dezvaluit aceste infomații într-un re-tweet al unui videoclip de pe contul Xbox Game Pass pentru PC care celebra adăugarea Among Us la acest serviciu. Compania și-a actualizat ulterior postarea originală pe blog pentru a confirma aceste știri. 

„Am actualizat titlul postării pentru a reflecta disponibilitatea Among Us pe Xbox Game Pass pentru PC și menționând disponibilitatea viitoare în 2021 pentru Xbox One, Xbox Series X / S și Xbox Game Pass pentru Consolă”, a spus compania. 

Nu putem sa spunem încă că 2020 a fost cel mai de succes an al Among Us deoarece este posibil în 2021 sa fie si mai popular, de curând a fost anunțată și o nouă mapă numită The Airship, dezvoltatorul Innersloth depune eforturi pentru a menține Among Us într-o continuă creștere.

Comments
No comments to display.