Bluffs - Baby Yoda poate apărea pe biroul tău datorită AR și Căutării Google

Baby Yoda poate apărea pe biroul tău datorită AR și Căutării Google

ionutdrg45 - December 18, 2020, 12:17 pm
Tags: google search, ar, yoda, ar grogu, arcore
oKCDhbH.jpg (920×613)

Google a adăugat Grogu (fostul Baby Yoda) la rezultatele sale de căutare de realitate augmentată , astfel încât o tastare rapidă poate arunca o versiune AR a băiețelului direct în dormitorul dvs. sau la biroul de acasă, nu este necesară nava spațială.

Căutarea “Grogu”, “The Child”, “The Mandalorian”, sau “Baby Yoda” pe mobil sau în aplicația Google va restitui panoul de cunoștințe obișnuit cu un rezumat Wikipedia al personajului. Dar acum puteți să dați clic pe „Vizualizați în 3D” pentru a verifica un model și, dacă vă simțiți cu adevărat fanul Baby Yoda Werner Herzog , „Vizualizați în spațiul dvs.” pentru a vă apropia și a vă personaliza în AR. Interacțiunile se limitează la mărirea și micșorarea, dar el este un extraterestru drăguț. Poate că e suficient pentru tine.

uBWKSTZ.gif (179×320)

Google a adăugat ultima dată 50 de animale noi la rezultatele căutării AR, inclusiv hipopotami, zebre și girafe. Compania și-a dezvoltat menajeria digitală de-a lungul timpului, dar Grogu este de departe cea mai exotică și mai îndepărtată incluziune de la dinozauri . Grogu nu este pentru prima dată când Google prezintă în mod important conținut Star Wars în produsele sale. Compania a colaborat cu Disney pentru aplicația Mandalorian AR Experience construită pentru a utiliza ARCore de la Google și, înainte de aceasta, a oferit autocolante AR exclusive pe Pixel 2 în funcția sa de teren de joacă, întreruptă acum.

Puteți ajunge din urmă la exploatele TV ale lui Grogu cu ghidul nostru la îndemână pentru The Mandalorian . Sau, dacă ești ca mine, poți aștepta calm ca Google să adauge recunoașterea vocală, astfel încât AR Grogu să poată reacționa de fiecare dată când îi spui numele.

Comments
No comments to display.