Bluffs - Hot Wheels oferă experiența reală Tesla prin întârzierea modelului lor Cybertruck

Hot Wheels oferă experiența reală Tesla prin întârzierea modelului lor Cybertruck

ionutdrg45 - December 18, 2020, 12:25 pm
Tags: hotwheels, hot wheels, tesla, cybertruck, elon musk
FhTnQ5J.jpg (920×613)

Dacă ați așteptat cu nerăbdare Cybertruck-ul dvs. radio-controlat, va trebui să așteptați puțin mai mult: Mattel a trebuit să o întârzie până în mai 2021, potrivit Bloomberg .

Mașinile RC, anunțate în februarie , trebuiau să fie livrate luna aceasta, dar au fost întârziate din cauza „problemelor neprevăzute de producție”. Mattel pare să se confrunte cu „ fabricarea iadului, deși compania nu a dezvăluit detalii despre întârziere.

Aceste jucării sunt versiuni reduse ale Cybertruck-ului real și vin în două modele: un model la scară 1:64, care costă 20 USD și un model la scară 1:10, care costă 400 USD. Ambele modele au ieșit din stoc după precomenzi.

Cybertruck-ul Tesla, prezentat în noiembrie 2019, este o rotire futuristă și electrică a unui camionet. Camionul unghiular, din oțel inoxidabil, are geamuri blindate din sticlă, deși, jenant, s-au spulberat în timpul unui test public . Totuși, CEO-ul Elon Musk a spus că este „camionul pe care îl dorești în apocalipsă”. Se așteaptă ca Cybertruck, cu un motor de 69.900 de dolari, să intre în circulație la sfârșitul anului 2021, versiunea cu tracțiune spate de 39.900 de dolari venind în 2022.

Versiunea de jucărie de 400 de dolari a camionului ar trebui să fie de tip hobby și off-road. Și, deși este posibil să nu aibă ferestrele de sticlă blindate ale realității, vine cu un autocolant care face ca fereastra să arate spartă, la fel ca în demonstrație.

În timp ce orice fan Hardcore Tesla care a rezervat mașina poate fi dezamăgit, acesta este doar un alt mod prin care modelul imită realitatea. Tesla este renumit pentru întârzierile sale. Modelul X a fost livrat la un an după ce a fost promis , cel mai ieftin Model 3 a depășit termenul de livrare , iar lansarea Roadster ar fi trebuit să fie anul acesta - dar nu a fost .

Deci, într-un anumit sens, Hot Wheels încearcă doar să vă ofere experiența de a cumpăra una dintre mașinile reale ale Tesla, doar la un cost la scară 1: 100.

Comments
No comments to display.